Германската компания ACG-Auto Center подготви специална версия на руския всъдеход Lada Niva, която с право претендира за

...
Германската компания ACG-Auto Center подготви специална версия на руския всъдеход Lada Niva, която с право претендира за
Коментари Харесай

Пускат най-скъпата Lada Niva в историята

Германската компания ACG-Auto Center подготви специфична версия на руския всъдеход Lada Niva, която с право претендира за най-скъпия вид на именития модел.

Това не е първият сходен опит на експертите от тунинг-ателието, които нормално назовават своите творения Zubr. Затова и този автомобил получава името Zubr Concept Pick-up, което е изцяло разумно, тъй като задните седалки са сменени от плътно товарно пространство.

Корпусът е оцветен с полихромна защитна багра Raptor, а в купето има нови арматурно табло и седалки с лого Zubr на подглавниците. Технически промени по автомобила не са правени, като се изключи това, че 1,7-литровият двигател към този момент дава отговор на стандарт Euro-6, нужен за продажби в Европа.

Автомобилът е изцяло нов – създаден е единствено преди дни, като има пробег от единствено 10 километра. Освен това, той се продава, т.е. същата кола може да бъде направена по поръчка, чието осъществяване лишава 3 месеца, предава automedia.investor.bg.

Що се отнася до цената, това в действителност е най-скъпата Lada Niva в историята (изключваме особено квалифицираните спортни версии на модела). На белгийския сайт Autoscout 24 и на германския Mobile моделът Zubr Concept Pick-up се предлага за 35 000 евро, а на френския Reezocar цената му е 37 800 евро.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР